Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eredeti, saját fejlesztésű magyar módszertan, mely mindkét agyféltekét fejleszti és szinkronban használja rajzolás közben. - Balatonfüred magazin
részletek »

Két agyféltekés rajztanfolyam indul Balatonfüreden

Balatonfüred és kistérségéről szóló Tuti Magazin. Hírek, érdekességek az idén 800 éves város életéből, amely mára már a Balaton-part északi partjának epicentruma lett. Látnivalók, híres emberek akik Füredhez kötődtek, itt születtek, gyógyultak meg.
Balatonfüred magazin
Itt vagy: Balatonfüred magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Két agyféltekés rajztanfolyam indul Balatonfüreden
Két agyféltekés rajztanfolyam indul Balatonfüreden
Tanuljunk meg szépen rajzolni!
Eredeti, saját fejlesztésű magyar módszertan, mely mindkét agyféltekét fejleszti és szinkronban használja rajzolás közben.
A 2017-es év olyan újítása, mely sikeresebbnek és klasszisokkal hatékonyabbnak bizonyult minden jelenleg ismert intenzív rajzoktatási módszertannál.


A módszertanunk titka abban rejlik, hogy a jobb agyféltekés látásmódot úgy tanítjuk meg, hogy közben a balagyféltekét is fejlesztjük.

Hirdetés

A világon elterjedt amerikai módszertan ezzel szemben kizárja a balagyféltekét rajzolás közben, a hibás sémái miatt.

A HUSZÁR ARTS mottója: A sémák nem rosszak, ha jók!"

Mivel a művészek használják a balagyféltekéjüket is alkotás közben, az akadémia alapítója ötvözte a klasszikus balagyféltekés művészeti oktatást a modern jobbagyféltekés technikákkal, így hozva létre egy új, nemzetközileg is elismert magyar módszertant, mely minden eddiginél jóval hatékonyabbnak bizonyult.

"Több jobb agyféltekés tanfolyamon is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát, magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajzoktatást és a modern jobb agyféltekés technikát tökéletesen ötvöző saját, eredeti módszer szerint folyik az oktatás, kiváló hangulatban. Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)Mi történik a 3 óra alatt?

Előzetesen otthon készíts el egy szintfelmérő portrét, a legjobb tudásod szerint, melyet hozz magaddal. Ezt hasonlítjuk majd össze az élményrajzoláson elkészített portréddal, melyet már az tanár valósághű balagyféltekés sémáinak instrukciói alapján alkotsz meg.

Az élményrajzolás során az instruktorunk segítségével, lépésről-lépésre, valós időben együtt rajzolva a tanárral, átélheted a professzionális portré rajzolás élményét, melynek végeredményeként egy valósághű, fotó realisztikus portrét alkotsz.

Ha jól érezted magad és szívesen tanulnál tovább a segítségünkkel, akkor lehetőséged van részt venni a továbbképzéseinken, ahol elsajátíthatod az eredeti művészi alkotás képességét is!Kinken ajánljuk?

A két agyféltekés rajzolás ideális azoknak, akik:

  • maradandó, értékes ajándékot szeretnének adni másoknak
  • kevés szabadidővel rendelkeznek és emiatt nincs lehetőségük hosszabb tanfolyamunkon részt venni, de szeretnének átélni a professzionális portré rajzolás élményét
  • akik nem tudnak rajzolni, csak pálcikaembert és kételkednek abban, hogy a módszertanunk segítségével Ők is képessé válhatnak valósághű portrékat alkotni
  • akik imádnak rajzolni és tudnak is és kíváncsiak arra, vajon milyen pluszt tud adni a módszertanunk
  • festőművészeknek, akiknek a portré mumus
  • tetoválóknak, akik a különleges, egyedi rajztechnikáink segítségével a munkájukban is hasznosítható ismeretekre tesznek szert
  • kozmetikusoknak, akiknek fontos, mitől is lesz igazán szép egy arc
  • művészeti iskolák diákjainak, akik olyan különleges ismeretekre tehetnek szert nálunk, amit nem tanítanak az iskolákban


Ajánlott 7 éves kortól 107 éves korig!


A tanfolyamainkon professzionális eszközökkel alkothatsz, melyeket bérelhetsz tőlünk, vagy akár meg is vásárolhatod őket.

A tanfolyam előtt készíts el otthon legjobb tudásod szerint egy szintfelmérő portré rajzot! (tükörből, vagy fényképről)

A tanfolyamaink telt házasok, melyeken bizonyos napokon és helyszíneken csak felár ellenében lehet részt venni.


KÉT Agyféltekés Rajztanfolyam Balatonfüreden.

2018. március 3-4. március 24-25. 10-17 óra
Hívj bátran :Telefon: 06303781999
Helyszín : HOTEL MARGARÉTA
Szállás és étkezés igény szerint: hotelmargareta.hu
Jelentkezz most, nehogy lemaradj róla!
Eredeti, saját fejlesztésű magyar módszertan, mely mindkét agyféltekét fejleszti és szinkronban használja rajzolás közben.
A 2017-es év olyan újítása, mely sikeresebbnek és klasszisokkal hatékonyabbnak bizonyult minden jelenleg ismert intenzív rajzoktatási módszertannál.
Olvass tovább: https://www.huszarts.hu/ketagyfeltekesrajzolas/
AKCIÓS ár a 4 napos tanfolyamra CSAK: 45000 FT
Az AKCIÓS ár érvényesítése érdekében (ami több mint 50%) írd be a következő kódot: HARTS-SZHLZT a kupon kód rubrikába !!
https://www.huszarts.hu/rajziskola/jelentkezesi-urlap/
Facebook: https://www.facebook.com/ketagyfeltekesrajzolas/
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - rajz,tanfolyam,két,agyféltekés,Balatonfüred,oktatás,program,hotel,margaréta
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-02-21 19:50:15
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü